28.9 C
Σάμος
15/08/2025
Πολιτικά

Κίνημα Δημοκρατίας για Νοσοκομείο Σάμου: Εφημερίες στο «κόκκινο» και ο διοικητής στο Βερολίνο

Περιγραφή εικόνας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου καταγγέλλοντας την κατάσταση στο νοσοκομείο της Σάμου και την απουσία του διοικητή του.

Στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου αναφέρει:

“Το χάος στο νοσοκομείο Σάμου συνεχίζεται, οι εφημερίες σε πολλά τμήματα βγαίνουν μέρα με την μέρα ή και τελικά δεν βγαίνουν…. και ενώ υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα, ο διοικητής βρήκε χρόνο να συμμετάσχει σε συνέδριο τουρισμού στο Βερολίνο.

Έχουμε την απορία αν ενημέρωσε τους ξένους Συνέδρους και τουριστικούς πράκτορες για την ποιότητα Υγείας που θα αντιμετωπίσουν οι πελάτες τους αν, ω μη γένοιτο, τους συμβεί κάτι στη Σάμο. Ενδεχομένως η τελευταία φράση να ενοχλήσει κάποιους, ως “τα εν οίκω μη εν Δήμω”, αλλά μετά τα Τέμπη και το κούνημα του δαχτύλου από τον Υπουργό περί της αδιαμφισβήτητης ασφαλείας των σιδηροδρόμων, τελείωσαν τα περιθώρια κουκουλώματος και οι ανοχές σε αυτόν τον τόπο”.

 

 

Related posts

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου: «Προτεραιότητα η περιφερειακή ανάπτυξη»

admin

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Καρλόβασι

admin

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στο «Τάγμα θυσίας» του ΔΣΕ στη Λέκκα

admin

«Δεν κάνω μικροπολιτική» λέει ο Χρ. Στεφανάδης απαντώντας στην ανακοίνωση της «Συμμαχίας Πολιτών»

admin

«Έλενα Ακρίτα: Κάντε κάτι για να μη καταρρεύσει πλήρως το Νοσοκομείο Σάμου»

admin

Η Καστανιά Σάμου ανακηρύχθηκε επίσημα «Μαρτυρικό χωριό»

admin

Ερώτηση στη Βουλή για κατάργηση εδρών ταξί στη Σάμο

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Σάμο για ολιγοήμερες διακοπές

admin

Στ. Καλπάκης από Σάμο: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι παντού, δίπλα στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που ασφυκτιά από τη Δεξιά των σκανδάλων και της αδικίας

admin