17/06/2026
Σαμιακά

Νοσοκομείο Σάμου: Νέα μέτρα για επισκεπτήριο και συνοδούς – τι αλλάζει από σήμερα

Νέα μέτρα για το επισκεπτήριο και τους συνοδούς ανακοίνωσε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Σάμου, καταργώντας τα μέτρα που ίσχυαν από τον Νοέμβριο του 2025.

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται τις απογευματινές ώρες 18:00 έως 21:00. Συνίσταται η χρήση απλής χειρουργικής μάσκας. Συνοδός επιτρέπεται ένας ανά ασθενή, κατά την κρίση του θεράποντος ιατρού. Για παιδιατρικούς ασθενείς επιτρέπονται έως δύο συνοδοί.

Στη ΜΕΘ επιτρέπονται δύο επισκέπτες ανά ασθενή τις ώρες 12:30-13:00 και 18:30-19:00. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες δεν υποχρεούνται σε εργαστηριακό έλεγχο rapid test ή PCR για κορωνοϊό. Δεν επιτρέπεται η παραμονή ατόμων με συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα ή καταρροή, ούτε παιδιών κάτω των 16 ετών στους χώρους του νοσοκομείου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου