11/09/2025
Πολιτικά

O Βουλευτής Σάμου για το Φράγμα Καρβούνη

Η “Υδροδομική” αναλαμβάνει τη μελέτη για το Φράγμα Καρβούνη 

 Σύμφωνα με δήλωση του Βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, η τεχνική εταιρία “Υδροδομική” ανέλαβε την κατάρτιση του τεχνικού φακέλου του έργου και αναμένεται να επισκεφθεί το νησί αμέσως μετά το Πάσχα για τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Ακολουθεί η δήλωση του Βουλευτή Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη:

“Ένα εμβληματικό έργο, που θα λύσει το πρόβλημα υδροδότησης της Σάμου για τα επόμενα χρόνια, προχωράει προς την πραγματοποίηση του.

Μετά από μακροχρόνιες ατελέσφορες προσπάθειες θεσμικών και πολιτικών παραγόντων του νησιού, το έργο χαρακτηρίστηκε επιτέλους από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ως ” Έργο Εθνικού Επιπέδου, Ειδικό & Σημαντικό”. Ο χαρακτηρισμός αυτός, εγγυάται τη σίγουρη κατασκευή του.

Αυτό έγινε εφικτό με τις συνεχείς προσωπικές παρεμβάσεις του Βουλευτή σε όλα τα Κυβερνητικά επίπεδα . Στην προσπάθεια αυτή, υπήρξαν αρωγοί η προηγούμενη και ιδιαιτέρως η σημερινή Δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Ήδη, η τεχνική εταιρία “Υδροδομική” ανέλαβε να καταρτήσει τον τεχνικό φάκελο και αμέσως μετά το Πάσχα θα έλθουν στην Σάμο για τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων.”

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin