14/07/2026
Σαμιακά

West Island Wine Show 2018 – Montreal, Καναδά

eoos

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, η αντιπρόσωπος του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στον Καναδά συμμετείχε σε μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα γευστική δοκιμή.  Το West Island Wine Show διεξάγεται εδώ και έξι χρόνια και ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρώσει χρήματα για 41 ομάδες της κοινότητας του Δυτικού Montreal με διάφορες ανάγκες.

Πρωταγωνιστές στο τραπέζι του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ήταν το γλυκό κρασί Samos Vin Doux, σκέτο ή σε cocktails.  Ως ένθερμος υποστηρικτής των SAMOS COCKTAILS, η εμπορική συνεργάτιδα του Συνεταιρισμού στον Καναδά κυρία Άρτεμις Αναστασιάδη μαζί με την ομάδα της, παρουσίασαν και σέρβιραν στους επισκέπτες τα cocktails Samos Sangria και Samos Spritzer τα οποία είχαν ως βάση το γλυκό κρασί του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ.  Όπως γράφει και ή ίδια σε ανάρτηση της στο facebook “WEST ISLAND WINE SHOW 2018…. SAMOS VIN DOUX enjoyed by many guests and visitors straight or in two cocktails….”SAMOS SANGRIA & SAMOS SPRITZER “.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης στο Montreal του Καναδά προσθέτουν τα τελευταία χρόνια Samos Cocktails στους καταλόγους τους.  Και τα σχόλια των ιδιοκτητών και των πελατών τους είναι πάντα τα καλύτερα!

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Παρακάλεσα να γίνει λίγες μέρες μετά»: Η πικρία του πατέρα της 15χρονης Άννας Μαρίας για τον χορό στο Παλαιό Καρλόβασι

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη QS

Νοσοκομείο Σάμου: Δέκα επιπλέον εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας

Το Μπλε γίνεται THÉA Greek Tapas Bar: Η θέα μένει, η ιστορία συνεχίζεται

Πρωτιά για το αεροδρόμιο Σάμου: Μεγαλύτερη αύξηση επιβατών από τα 14 αεροδρόμια της Fraport στο πρώτο εξάμηνο

Το νέο ΔΣ του Ροταριανού Ομίλου Σάμου: Νέα Πρόεδρος η Λίτσα Κυριαζή