23.9 C
Σάμος
04/07/2025
Σαμιακά

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων

Banner Samos24

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και τώρα οι έρευνες σε θάλασσα και στεριά στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβάσου για τον εντοπισμό 2 ατόμων.

Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται , συμμετέχουν σκάφος του λιμενικού σώματος(060),το παράρτημα Σάμου της ΕΟΔ, η ομάδα Αυτοδυτών, η πυροσβεστικη υπηρεσία αλλά και η αστυνομία του νησιού.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 08/11, υπήρξε τηλεφώνημα στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, για δυο άτομα(αλλοδαποί) τα οποία βρίσκονταν σε δυσχερή θέση σε βραχώδη ακτή , χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Εντωμεταξύ σε διαφορετικό περιστατικό λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ,το σκάφος της Frontex εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου, πλωτή λέμβο με 61 μετανάστες αφρικάνικης καταγωγής. Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Καρλοβάσου και αυτή την ώρα οδηγούνται στο ΚΥΤ Σάμου.

 

Related posts

Παρουσιάστηκε το Αναπτυξιακό Σχέδιο των 1,038 δισ. € για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους!

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου:Αγωνιστική «υποδοχή» του κυβερνητικού κλιμακίου στη Σάμο

admin

Πρώτη άφιξη του Superstar II της Seajets στο Καρλόβασι

admin

Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου : Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου – Ζητάμε λύσεις, όχι φιέστες!

admin

Αγροτική διαμαρτυρία στο Μαλαγάρι με αφορμή την επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου

admin

ΠΒΑ: Χρηματοδότηση 20.000€ για τον Σύλλογο «Η Μέλισσα»

admin

Εγγραφές και δικαιολογητικά για το Τμήμα Βοηθού Νοσηλευτικής Σάμου

admin

ΣΕΠΠ Κοσμαδαίων: «Ότι οι άλλοι δεν έμαθαν να σέβονται, εμείς το διορθώνουμε και το κάνουμε πάλι όμορφο»

admin

Το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου Α.Ε. διοργανώνει εργαστήριο οινοτουρισμού στο Μαλαγάρι

admin