02/08/2026
Σαμιακά

Ανοιχτή επιστολή στον υπουργό Υγείας

nosokomeio

Ανοιχτή επιστολή στον υπουργό Υγείας με την οποία ζητά την επίλυση του προβλήματος στην Παιδιατρική κλινική, απέστειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου.

Ο Σύλλογος επισημαίνει την σοβαρότητα και επικινδυνότητα του προβλήματος και τονίζει ότι για οτιδήποτε συμβεί την ευθύνη θα φέρει  η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο.

 Ο Σύλλογος καλεί όλο το Σαμιακό λαό να συμμετέχει στην κινητοποίηση για την υγεία και το προσφυγικό στην   ΠΑΝΑΙΓΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ  15/10/2019

 

Η επιστολή αναλυτικά:

 

“Κύριε Υπουργέ,

 

Σας καλούμε όπως δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει από το περασμένο Δεκέμβριο στο Νοσοκομείο Σάμου και έχει σχέση με την παιδιατρική κλινική όπου υπηρετεί μόνο μια παιδίατρος.

Με αποτέλεσμα να παραβιάζεται συστηματικά η εργατική νομοθεσία έναντι της παιδιάτρου, να μένει ακάλυπτο το ΚΕΦΙΑΠ από παιδίατρο και φυσικά η κατάσταση να είναι επικίνδυνη τόσο για τους ασθενείς (παιδιατρική – μαιευτική) όσο και για την ίδια τη γιατρό.

Ο Σύλλογος εργαζομένων σας ενημερώνει ότι για οτιδήποτε συμβεί, την κύρια ευθύνη θα την φέρει εξολοκλήρου η Κυβέρνηση και το υπουργείο σας”.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Περίφραξη για φυλακές, όχι για σχολεία»: Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών για το ατύχημα παιδιού

Τρίτος ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στo Ν. Σάμου στις 3 και 4 Αυγούστου

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλογή υπογραφών από τους εργαζόμενους για τις τεράστιες ελλείψεις

Ξεκινά η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου

Αντίδραση του Συλλόγου Δασκάλων για τα σχολεία σε Κοντακαίικα, Κοκκάρι και Παγώνδα

Ατύχημα με παιδί στο σχολείο των Μυτιληνιών