15.5 C
Σάμος
22/01/2025
Πολιτικά

Η ΔΕΕΠ Σάμου για διοικήτρια του Γ.Ν Ικαρίας: Τα κριτήρια πρόσληψης της ήταν αξιοκρατικά

Σε απάντηση δημοσιευμάτων του τύπου όσον αφορά στη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ικαρίας  η ΔΕΕΠ Σάμου αναφέρει:

Σχετικά με την προσβλητική επίθεση που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες προς το πρόσωπο της κ. Ανεζινιώς Σταμούλη, προσωρινής  αναπληρώτριας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ικαρίας, θα θέλαμε να τονίσουμε πως τα κριτήρια πρόσληψης της ήταν αξιοκρατικά και η κ. Σταμούλη πληρούσε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις.

Η συνεχόμενη αναφορά σε πρότερα επαγγέλματα της δε μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα, παρά μόνον ντροπή για όλους εκείνους που υποστηρίζουν την «αριστερά» και την πρόοδο και σήμερα χλευάζουν με τρόπο υποτιμητικό ένα συγκεκριμένο κλάδο εργασίας, όταν μάλιστα οι ίδιοι μιλούν για ισότητα επαγγελμάτων και αξιοκρατία.

Ταυτόχρονα, να υπογραμμίσουμε ότι ο τοπικός Βουλευτής δε μπορεί να σχετίζεται με την συγκεκριμένη πρόσληψη εφόσον αυτή έγινε με όλα τα κριτήρια διαφάνειας.

Εξάλλου, για όσους έχουν κοντή μνήμη να θυμίσουμε ότι η κ. Σταμούλη έχει διατελέσει μια διετία Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, στο οποίο συνέδραμε για την αναβάθμιση του.

Λυπούμαστε για την επίθεση σε μια γυναίκα και, δη για την επίθεση στο πρόσωπό της για μια παλαιότερη εργασία της.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Σάμου

Βαγγέλης Καπλαντζής

Related posts

Παράταση στη διαβούλευση για τις περιοχές Natura στη Σάμο

admin

Στην Καστανιά της Σάμου

admin

«Ελληνική Λύση»: Ενίσχυση προσπαθειών για τα ζητήματα της Σάμου

admin

Συζήτηση Εφ’ Όλης της Ύλης με την Ελληνική Λύση στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών

admin

Αναθεωρείται η μελέτη «ΣΑΜΟΣ 2030» για την αποκατάσταση της Σάμου μετά το εξώδικο του Μιχάλη Αγγελόπουλου

admin

Η Καστανιά Χαρακτηρίστηκε «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου | Οι Σύλλογοι Τέχνης και Πολιτισμού στο στόχαστρο

admin

Στεφανάδης για το Φράγμα Καρβούνη Σάμου: Ένα εμβληματικό έργο δρομολογείται

admin

Ο Βουλευτής Ν.Σάμου για την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

admin