8.9 C
Σάμος
14/02/2025
Πολιτικά

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Τα παίρνεις, είστε φασίστες, είστε ελεεινοί άνθρωποι, κλέφτες και εκβιαστές….”

Καταγγελία Γιώργου Καλτάκη:

Ήταν μια ακόμα φορά που λόγω της θέσης μου κατά το παρελθόν στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και τώρα ως γραμματέας της ΔΕΕΠ ΝΔ στο νομό Σάμου κλήθηκα να παραστώ ως κομματικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της πόλης.

Κατά την άφιξή μου στο γυμνάσιο με τον πατέρα μου για να ψηφίσω πήγα στο σχετικό τμήμα για να καταθέσω τον διορισμό μου.

Εκεί μόλις ανέφερα το ποιος είμαι έγινα δέκτης χυδαίας φρασεολογίας κατα της Κυβέρνησης και φυσικά δέκτης προσωπικής λεκτικής βίας από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ « Τα παίρνεις, είστε φασίστες, όσο ζω θα σας βρίζω, σε εξαγοράζουν με 500αρικα, είστε ελεεινοί άνθρωποι, κλέφτες και εκβιαστές. Εσένα ο πατέρας σου ήταν κεντροαριστερός και τώρα τον εκβίασες να κάνει πίσω και ψηφίζει οτι του πείς.»

Ήταν μερικές από τις εκφράσεις που μπροστά σε πληθώρα κόσμου ξεστόμισε ο θεός να τον κάνει κύριος του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και πρώτη φορά έβλεπα. Φυσικά ο κόσμος με μεγάλη αγάπη προς εμένα με υπερασπίστηκε και εγώ δεν έδωσα καμία απάντηση στις προσβολές του κυρίου καθώς σεβάστηκα την τεράστια διαφορά ηλικίας μας. Το αποτέλεσμα της κάλπης με δικαίωσε από τους 351 ψηφίσαντες οι 186 είχαν επιλέξει ΝΔ ενώ μόνο 44 το κόμμα του κυρίου.

Άραγε ακόμα αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος σας σιχάθηκε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ; Η Δημοκρατία απαιτεί την συμμετοχή όλων των κομμάτων, την ελεύθερη έκφραση των ιδεών και τον σεβασμό στις ιδέες όλων. Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας αλλά ορισμένοι είστε κατ´επίφαση δημοκράτες, κατ´επίφαση ανθρωπιστές.

Η απολυταρχία της ψευτοαριστεράς κατακρημνίστηκε ξανά και δικαίως!

lesvosnews.net

Related posts

Οι ΤΕ Σάμου και Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ xαιρετίζουν τη συμμετοχή στην Απεργία

admin

Οι προτάσεις της Νέας Αριστεράς Σάμου και Ικαρίας για το δημόσιο σύστημα Υγείας

admin

Περιοδεία του ΚΚΕ στη Σάμο ενόψει της αυριανής απεργίας

admin

Δήλωση ΠΑΣΟΚ Σάμου για τη Δημόσια Υγεία – Πανσαμιακή Κινητοποίηση στις 12/2

admin

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για συμμετοχή στην Απεργία της 12ης Φεβρουαρίου

admin

Το Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου στηρίζει την Πανσαμιακή απεργία για τη Δημόσια Υγεία

admin

ΚΚΕ Σάμου, Ικαρίας – Φούρνων: «Φτάνει πια!» – Όλοι στους δρόμους για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία στις 12/2

admin

Επίσκεψη της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη στη Σάμο

admin

Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού για την εγκατάσταση Αιμοδυναμικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Σάμου

admin