16/10/2026
Πολιτικά

Στη Σάμο σήμερα ο Χρήστος Τριαντόπουλος – Το πρόγραμμά του

triantopoylos

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν την Κυριακή 8 Μαΐου για την επέτειο της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης του 1821 στο Καρλόβασι, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου.

 

Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα μεταβεί στο Δημαρχείο Δυτικής Σάμου, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με το Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, με θεσμικούς παράγοντες και με φορείς. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα ανακοινώσει το πρόγραμμα στήριξης, που έχει καταρτίσει, ειδικά για τη Σάμο και αφορά την ενίσχυση του Τουρισμού, το οποίο ήδη προανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας.

Στην συνέχεια συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Πανουράκη θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του νησιού προκειμένου να δει από κοντά τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τον σεισμό στο Λιμένα Βαθέος.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του στο νησί θα είναι το Πυθαγόρειο, όπου στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με αντικείμενο την επόμενη μέρα από τον σεισμό για τη Σάμο. Ο υφυπουργός θα αναχωρήσει την Κυριακή το απόγευμα από το νησί για την Αθήνα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Στη Βουλή τα προβλήματα των σχολείων της Σάμου από τη ΝΙΚΗ

Εντός αριθμητικών ορίων οι μαθητές σε 1ο Πειραματικό, 2ο Γυμνάσιο και Πυθαγόρειο ΓΕΛ, έλεγχος για χώρους και ασφάλεια

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ Σάμου καταγγέλλουν τη δίωξη των μαθητών για την κατάληψη

BLUE CARRIER 2: Πώς θα τροφοδοτείται πλέον η Σάμος

Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για τους αγριόχοιρους στη Σάμο

ΕΛ.Α.Σ.: Η Συντονιστική Επιτροπή στον Ν. Σάμου