24/09/2026
Δήμος

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σάμου με την “Ανατροπή”

20200827_103957

 

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης “Ανατροπή“, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνη Βακρά και Στέλιο Βακρά, με κύριο σκοπό τη συζήτηση διαφόρων θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης και την ενημέρωση.

Η συζήτηση κύλησε σε ένα πνεύμα συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων. Ζητήθηκε ενημέρωση για έργα που είναι έτοιμα να υλοποιηθούν, όπως ο περιφερειακός δρόμος Πυθαγορείου-Χώρας, η γέφυρα στα Πλατανάκια, ο δρόμος Αγίου Κωνσταντίνου.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για έργα που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως το αλιευτικό καταφύγιο στο Ηραίο, στο Κοκκάρι και στον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς και το έργο που αφορά την προστασία του Αγίου Κωνσταντίνου από την θάλασσα.

Συζητήθηκε τέλος η μελλοντική λειτουργία και χρήση του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου. Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” έκλεισε την συζήτηση, ενημερώνοντας την Αντιπεριφέρεια και ζητώντας συγχρόνως βοήθεια και στήριξη για τη δημιουργία σφαγείου στο νησί και τη δημιουργία του Γενικού Λυκείου στη δημοτική ενότητα Πυθαγορείου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Δυτικής Σάμου: Νέος ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων στο Κλειστό Γήπεδο «Ευάγγελος Σιδηρούργος»

Επτά ημέρες δράσεων για την Κινητικότητα στη Σάμο

Φούρνοι Κορσεών: Το Σάββατο το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Δημάρχου Δημητρίου Καρύδη

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Ματθαίου στη Δυτική Σάμο, καταγγέλλει θεσμικές εκτροπές

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ