16.1 C
Σάμος
04/03/2025
Πολιτικά

Χρήστος Τριαντόπουλος: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ενσωμάτωση Banner

Σήμερα, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή. Η παραίτηση του κ. Τριαντόπουλου έρχεται στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Στην ομιλία του, ο κ. Τριαντόπουλος τόνισε ότι η πολιτική δεν αποτελεί επάγγελμα για τον ίδιο και ότι η υπουργική θέση δεν ήταν αυτοσκοπός του. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε: «Για εμένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός. Υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης».

Proteas Blu Resort

Related posts

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου

admin

“Νοσεί η Υγεία στα νησιά της Σάμου και της Ικαρίας” – Η αναφορά του βουλευτή Ιωάννη Τσιμάρη

admin

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στη Σάμο: Αναλυτικό πρόγραμμα επίσκεψης

admin

Νέα Δημοκρατία Σάμου: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ανασκόπηση, πολιτικές αιχμές και παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα

admin

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ομιλητής στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Μυτιλήνη

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί απο τη Σάμο σε κοινό αγώνα για προοδευτική αλλαγή

admin

Εκπαίδευση, Υγεία και Δικαιοσύνη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο

admin

Νίκος Ανδρουλάκης απο την Σάμο: «Η κυβέρνηση επενδύσει στην τοξικότητα και τον διχασμό. Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί;»

admin

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin