15 C
Σάμος
01/05/2025
Σαμιακά

Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: O Προσωρινός Αναπληρωτής Διοικητής στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας

Την Πέμπτη το πρωί πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Χρήστου Χατζηχριστοδούλου του Κωνσταντίνου ως Προσωρινού Αναπληρωτή Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΤΡΟΠΗ, διαθέτει πλούσια ακαδημαϊκή κατάρτιση. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακά πτυχία από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Επιπλέον, διαθέτει επάρκεια στην Αγγλική Γλώσσα και έχει πάνω από οκτώ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Η θέση του Προσωρινού Αναπληρωτή Διοικητή είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και εμπίπτει στη δικαιοδοσία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου. Σύμφωνα με τον ν. 3528/2007, η οργανική θέση είναι της κατηγορίας Ε.Θ. και ο διορισμός ισχύει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέου Αναπληρωτή Διοικητή, βάσει του ν. 5062/2023.

Related posts

ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ: Όλοι και όλες στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς!

admin

“Οι λαοί αντιστέκονται”: Το μήνυμα του ΚΚΕ (μ-λ) για την Πρωτομαγιά και το κάλεσμα στο Βαθύ.

admin

Από την πρόληψη στην επεμβατική: Η θεματολογία του Καρδιολογικού Συνεδρίου στη Σάμο

admin

Ξεκινά η Αντιπυρική Περίοδος (1/5-31/10)

admin

Fraport και Βάση Ετοιμότητας/Επιφυλακής (ΒΕΕ) στη Σάμο:Πίσω από τους “διαχειριστικούς λόγους” κρύβεται το κόστος;

admin

Χρ. Στεφανάδης: Γιατί η νέα Βάση Ετοιμότητας (ΒΕΕ) δεν εγκαθίσταται στη Σάμο – Ο ρόλος της Fraport

admin

Με το π.δ.194/2025 οι πατρογονικές μας εστίες απαξιώνονται και παραδίδονται βορά στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα

admin

Νοσοκομείο Σάμου: Αναλυτικά οι 11 νέες θέσεις ιατρών που προκηρύχθηκαν

admin

Όχι στη μεταφορά της 6ης ΒΕΕ Πυροσβεστικής από τη Σάμο – Παρέμβαση Κυριαζή στον Υπουργό

admin