24/05/2026
Δήμος

Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση για την Έμφυλη Βία με θέμα “Ο δρόμος προς την πρόληψη”

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας  “Άλκη Ζέη” της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα  “Διοτίμα”, σας προσκαλούν στην Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση για την Έμφυλη Βία με θέμα “Ο δρόμος προς την πρόληψη”.

Κάθε περιστατικό έμφυλης βίας αποτελεί και μία διαφορετική ιστορία. Παραμένει όμως έκφανση του ίδιου φαινομένου και καθρεφτίζει τις άνισες κοινωνικές σχέσεις που δομούνται και αναπαράγονται στο κοινωνικοπολιτικό επίπεδο . Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την έμφυλη βία, ειδικά με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου την Τετάρτη  08/12/2021 στις 18:00

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων

Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2273181030 καθημερινά 9:00-17:00 ή μέσω e-mail στο alkizei.arsis@gmail.com

Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμών και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων COVID -19.

Κατά την είσοδο θα επιδεικνύεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προστασία κατά της covid-19 είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και υλοποιείται με την στήριξη της UNICEF.

Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών “Διοτίμα” λειτουργεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) και με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο: Ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Χωροταξικό Τουρισμού

Η «Συμμαχία Πολιτών» για την αποχώρηση του Παναγιώτη Λυμπέρη και την είσοδο του Μανώλη Ευγενικού στο ΔΣ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου Παναγιώτης Λυμπέρης

Ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο Παγώνδα ζητά η ΑΝΑΣΑ: «Δεν υπάρχει περιθώριο για προχειρότητα»

«Προϋπολογισμός ακρίβειας»: Η ΑΝΑΣΑ καταψήφισε τον προϋπολογισμό 2026 του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Νέοι προβλήτες και 74 θέσεις ελληνισμού για το λιμάνι Καρλόβασου με 2,5 εκατ. ευρώ