13/06/2026
Σαμιακά

Διαφωνία ανακρίτριας, εισαγγελέα για τον 48χρονο

Το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σάμου αναμένεται να αποφανθεί σχετικά με την προσωρινή κράτηση ή μη του 48χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Λεωνίδα Χατζημιχάλη.

Η απόφαση κρίνεται αναγκαία καθώς μετά την απολογία του κατηγορουμένου, η οποία έγινε δια υπομνήματος, προέκυψε διαφωνία μεταξύ της κα.ανακρίτριας και της κα. Εισαγγελέως.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σάμου θα εξετάσει πιθανότατα την ερχομένη Πεμπτη διεξοδικά τα στοιχεία της δικογραφίας και τα επιχειρήματα των δύο πλευρών, με στόχο να διαπιστώσει εάν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για την προφυλάκιση του 48χρονου. Μέχρι την έκδοση της απόφασης, ο κατηγορούμενος τελεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό.

Παράλληλα, η οικογένεια του θύματος, εκπροσωπούμενη από τον δικηγόρο της, επισκέφθηκε την κ. ανακρίτρια και αιτήθηκε την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, με σκοπό να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία της υπόθεσης.

 

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης βυτιοφόρου είχε εντοπιστεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου του 2022 σε ερημική τοποθεσία κοντά στην περιοχή της Ψιλής Άμμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο διοργανώνει η Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, 2 με 4 Ιουλίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Σάμου, πρόεδρος η κα Γαλατιανού

Αεροδρόμιο Σάμου: 55.213 επιβάτες τον Μάιο, αύξηση 17,2%

Η Προοδευτική Κίνησης Γυναικών ζητά ασφαλείς παιδικές χαρές στο Βαθύ

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Στη Σάμο οι πρώτοι 300 μετανάστες από την Κρήτη