16/10/2026
Σαμιακά

Δίωρη στάση εργασίας οι δάσκαλοι – Κινητοποίηση στο Καρλόβασι ενάντια στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

παπαππαπα

Με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Δ&Ν Σάμου υπερασπίζεται το Δημόσιο χαρακτήρα της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά στην νέα κινητοποίηση για την αποτροπή της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και τη στήριξη του Δημόσιου Πανεπιστήμιου την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στο Καρλόβασι -στις Εστίες του Πανεπιστημίου (πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου) στις 13.00.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στην κινητοποίηση προκηρύσσουμε 2ωρη στάση εργασίας για τις δύο τελευταίες ώρες του πρωινού ωραρίου και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).Δίωρη στάση εργασίας οι δάσκαλοι – Κινητοποίηση στο Καρλόβασι ενάντια στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ

Η Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Μ.Π.Ε.Σ πήρε απόφαση ψηφίζοντας το επισυναπτόμενο κείμενο να συμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Έχουμε αποφασίσει κατάληψη την Πέμπτη 18/01 και κινητοποίηση στον χώρο της λέσχης στις 13:00. Τα προβλήματα που προκαλεί το νομοσχέδιο τόσο στους φοιτητές όσο και στην τοπική κοινωνία είναι σημαντικά για αυτό καλούμε φοιτητές, μαθητές και εργαζομένους να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Ικαρία: Παραμένουν τα εκπαιδευτικά κενά στο Δημοτικό Ευδήλου

Πανσαμιακό συλλαλητήριο για την Υγεία την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, με αφετηρία το Νοσοκομείο Σάμου

Λόγω καιρού αλλάζει η τοποθεσία του 1ου Εργατικού Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου Σάμου

Σάμος: Στον ΑΝΤ1 η μητέρα του πεντάχρονου που παραμένει χωρίς σχολικό νοσηλευτή

Ο Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αλλάζει τις ώρες του Blue Star Myconos

273 αιτούντες άσυλο έφτασαν στη Σάμο από την Κρήτη με το «Express Jet»