16.7 C
Σάμος
15/05/2025
Σαμιακά

Επίσκεψη 15 δημοσιογράφων και πωλητών από το Ισραήλ

Με επιτυχία στέφθηκε το press trip 15 δημοσιογράφων και πωλητών από το Ισραήλ, που επισκέφτηκαν τη Σάμο από 4 έως 7 Ιουλίου, με σκοπό την προώθηση και την προβολή του νησιού μας στη χώρα τους.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό του νησιού μας. Πραγματοποίησαν, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Ευπαλίνειο Όρυγμα, στην Παναγία Σπηλιανή, στο Μουσείο Οίνου, όπου δοκίμασαν τα σαμιώτικα κρασιά, ενώ στο τέλος προσφέρθηκε σε όλους ένα μπουκάλι σαμιώτικο κρασί προσφορά της ΕΟΣΣ. Η αποστολή είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τις ορεινές ομορφιές του νησιού μας, καθώς συμμετείχε σε εκδρομή με τζιπ, ενώ επισκέφτηκε με καΐκι τη Σαμιοπούλα και την παραλία Κακόρεμα.

Τη φιλοξενία της αποστολής ανέλαβε το τουριστικό γραφείο “Rhenia Tours”, ενώ το ξενοδοχείο “Proteas Blu Resort” καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και πωλητές, προσφέροντάς τους δείπνο κατά την πρώτη μέρα της παραμονής τους. Να σημειωθεί πως φέτος η Σάμος συνδέεται με το Τελ Αβιβ, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Related posts

8ο Σαμιακό Φοιτητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα «Alan Turing» αυτή την Κυριακή 18 Μαΐου – Ανοιχτές οι δηλώσεις συμμετοχής

admin

ΛΑΣ: Για 68.000€ της παίρνουν το σπίτι: Η Σάμος ξεσηκώνεται για τη Μαριάννα

admin

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου συμμετέχει στο Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Σπύρος Δοξιάδης»

admin

Βροχοπτώσεις ρεκόρ σε Σάμο και Ικαρία: Πάνω από 400 χιλιοστά νερού σε πέντε μήνες

admin

«Πλήγμα για τη νησιωτική οικονομία»: Eπιστολή Κυριαζή στον Υπουργό Ναυτιλίας για τις νέες αυξήσεις στα φορτηγά

admin

Κινητοποιήσεις 15 & 16 Μαΐου για να μην χάσει η Μαριάννα Α. το σπίτι της – Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο

admin

Νέα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία Τηλεϊατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας

admin

Σάμος: Το Νηπιαγωγείο Χώρας διακρίθηκε στο 3ο Φεστιβάλ STEM με θέμα την επιβίωση στον Άρη

admin

Εορτασμός Αγίου Νεομάρτυρα Γεωργίου εκ Χώρας Σάμου

admin