27/10/2025
Δήμος

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αποχαιρέτησε την Καίτη Γκρέυ

Στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ, που πραγματοποιήθηκε χθες, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας τον Δήμο Ανατολικής Σάμου ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριαζής Γεώργιος. Ο Αντιδήμαρχος ανέγνωσε το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το οποίο και επέδωσε στους οικείους της εκλιπούσης.

Στον επικήδειο λόγο του, ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά της Καίτης Γκρέυ τόσο ως καλλιτέχνη όσο και ως ανθρώπου. Τόνισε τη βαθιά της σύνδεση με τη Σάμο, το νησί όπου γεννήθηκε, και συγκεκριμένα με τους Μυτιληνιούς, το χωριό της, μεταφέροντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των συγχωριανών και συντοπιτών της.

«Από το νησί όπου γεννήθηκε, από το χωριό της, τους Μυτιληνιούς, είμαι εδώ μαζί σας σήμερα, για να μεταφέρω την αγάπη των συγχωριανών της, την αγάπη των συντοπιτών της που τους έκανε πάντα υπερήφανους και οι οποίοι θα την έχουν πάντα μέσα στην καρδιά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα τραγούδια της Καίτης Γκρέυ, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, αποτελούν την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της, έχοντας συγκινήσει και ενωθεί με τις καρδιές όλων των γενεών. Στο τέλος της ομιλίας του, χρησιμοποίησε στίχους του τραγουδιού της για να εκφράσει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη όλων για τη σημαντική της προσφορά.

«Η Σάμος σε αποχαιρετά, Καίτη Γκρέυ. Καλό σου ταξίδι», κατέληξε ο κ. Κυριαζής.

Η Καίτη Γκρέυ υπήρξε μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, με την καλλιτεχνική της πορεία να χαρακτηρίζεται από σπουδαίες επιτυχίες οι οποίες θα συνεχίσουν να ακούγονται και να συγκινούν για πολλά χρόνια.

Related posts

Νέα αρχή για το Λεπροκομείο Καρλοβασίου με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου

admin

Συμμαχία Πολιτών: «Απαράδεκτη σπατάλη τα 2.450€ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου»

admin

12η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου με 6 Θέματα

admin

Δυτική Σάμος: Μεγάλη συμμετοχή στη δράση δωρεάν εξέτασης μαστού – Μήνυμα ζωής για την πρόληψη

admin

Η ΑΝΑΣΑ για την ακύρωση της σύσκεψης στο Υπουργείο για τα αγριογούρουνα

admin

Ακυρώθηκε η συνάντηση για το πρόβλημα των αγριοχοίρων στη Σάμο — Έντονη αντίδραση της Λαϊκής Συσπείρωσης

admin

78 δημότες συμμετείχαν στην πιλοτική λειτουργία του Κολυμβητηρίου Καρλοβασίου

admin

Η Άννα Αντωνίου – Καργιωτάκη παραιτήθηκε από τη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου κατά της ιδιωτικοποίησης στη διαχείριση απορριμμάτων

admin