05/08/2026
Σαμιακά

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Κοσμάτος 

46511347_100239731006646_7546431068635660288_n
Φτωχότερη είναι η δημοσιογραφική οικογένεια της Σάμου καθώς απεβίωσε χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Κοσμάτος.

Ο Γεράσιμος Κοσμάτος, αποτέλεσε κορυφαία φυσιογνωμία και μεγάλος δάσκαλος της δημοσιογραφίας του τόπου μας, που ξεχώριζε για την επαγγελματική του ευσυνειδησία και το ήθος του.

Ο ίδιος τίμησε τη δημοσιογραφία, επιδεικνύοντας πλούσιο δημοσιογραφικό έργο μέχρι και σήμερα στην αγαπημένη του Σάμο.

Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρλοβασίων και επίτιμος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαρχιακού Τύπου.

Η κηδεία του θα τελεσθεί αύριο Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, στο Παλαιό Καρλόβασι.

Τη μεγάλη του θλίψη για τον θάνατο του Γ. Κασμάτου εξέφρασε  ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης

“Με θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του πάνω απ΄ όλα καλού φίλου Γεράσιμου Κοσμάτου. Ένας άνθρωπος με ήθος, καλοσύνη και ακεραιότητα, που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία για πάνω από μισό αιώνα, πάντοτε με εντιμότητα και τηρώντας στο ακέραιο τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Γεράσιμε!”.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αγριόχοιροι καταστρέφουν τον αμπελώνα της Σάμου: Ανοικτή επιστολή του ΕΟΣ για ένταξη στον ΕΛΓΑ

Η έλλειψη στέγης απομακρύνει εκπαιδευτικούς από τη Σάμο

Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιβατών: Ξεκίνησε η καταβολή των χρημάτων για το Β’ εξάμηνο του 2025

37 χρόνια από την αεροπορική τραγωδία στη Σάμο

Νέα ιατρός, η κα Σταματία Σουρρή, στο Περιφερειακό Ιατρείο Πλατάνου Δυτικής Σάμου

Αγάπη Μαγαλιού: «Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η Λευκή Νύχτα», αποχωρεί από την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου