21/05/2026
Σαμιακά

Εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Σάμου

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Σάμου μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλεί τα μέλη της όπως παρευρεθούν σε Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες στις 6 Νοεμβρίου 2023.

Αγαπητά μέλη,

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου & Ικαρίας και καθώς λήγει η προθεσμία προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., αποφασίστηκε η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών την 6 η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα & ώρα 17:00 στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία θα είναι: 13η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα & ώρα 17:00 στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου.

Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/2022, μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους μέχρι και την 6η Νοεμβρίου.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., θα πρέπει να το υποβάλλουν εγγράφως και ηλεκτρονικά έως τις 30 Οκτωβρίου 2023 στο info@samoshotels.gr .

Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποδείξουμε τη δυναμική που διαθέτει ο κλάδος μας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ο ΕΟΣ Σάμου προβάλλει τον σαμιακό αμπελώνα στο ΠΑ.Δ.Α.

Το 9ο φοιτητικό σκακιστικό πρωτάθλημα επιστρέφει στο Καρλόβασι

Επιστρέφει στη δουλειά της η μονογονέας με παιδί ΑμεΑ – θετική έκβαση στα ασφαλιστικά μέτρα

Το Νοσοκομείο Σάμου απέκτησε για πρώτη φορά ενδοσκοπικό εξοπλισμό για γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις

Αποχή μαθητών στον Παγώνδα – ο δήμαρχος παραδέχεται δικαστικές εμπλοκές και ανακοίνωσε συνάντηση με Περιφέρεια και Δασική

Με βροχή και συνθήματα κατά του πολέμου πραγματοποιήθηκε η Πορεία Ειρήνης στη Σάμο