13/06/2026
Σαμιακά

Επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων συνέπεια τροχαίου

Μία επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων, από ΙΧΕ αυτοκίνητο με τη χρήση διασωστικής σειράς, συνέπεια εκτροπής έστησαν σήμερα πυροσβέστες, στη περιοχή Κέδρος Σάμου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα, με επικεφαλής τον διοικητή της ΠΣ Σάμου, Γιώργο Μιαούλη  οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός του αυτοκίνητου εξαιτίας της έντονης ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε χαράδρα. Εξαιτίας του τροχαίου υπήρξε κινητοποίηση με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν δύο γυναίκες και δύο παιδιά (γιαγιά, κόρη και εγγόνια).

Συγχαρητήρια στη ΠΥ Σάμου καθώς και στους Διασώστες του ΕΚΑΒ για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν για άλλη μια φορά.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο διοργανώνει η Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, 2 με 4 Ιουλίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Σάμου, πρόεδρος η κα Γαλατιανού

Αεροδρόμιο Σάμου: 55.213 επιβάτες τον Μάιο, αύξηση 17,2%

Η Προοδευτική Κίνησης Γυναικών ζητά ασφαλείς παιδικές χαρές στο Βαθύ

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Στη Σάμο οι πρώτοι 300 μετανάστες από την Κρήτη